Over mij

Negentien jaar geleden werd ik geboren op een zonnige vrijdagmiddag. Om eerlijk te zijn weet ik niet of het zonnig was - dat moet ik mijn moeder maar eens vragen - maar zo stel ik het mij in ieder geval voor. In de negentien jaar tussen mijn geboorte en het 'nu', het moment waarop ik op de universiteit zou moeten leren voor mijn tentamens maar in plaats daarvan, tja, dit typ, is er behoorlijk wat gebeurd. Wat er allemaal gebeurd is ga ik niet vertellen, ik ga het niet eens proberen s├ímen te vatten want jeetje mineetje ik moet echt gaan leren, maar ik hoop dat jullie mij een beetje beter leren kennen door mijn teksten. Verder hoop ik ook dat jullie deze teksten een beetje tof vinden. Ik heet trouwens Sjoukje Croux. 

Mocht je contact met me willen opnemen:
lemontierres@gmail.com

(lemontierres komt van www.lemontierres.com, de blog die ik ongeveer 2 jaar lang bij hield, tot ik zin had in meer willekeurige gedachtespinsels in plaats van iets statischere lifestyle- en voedselartikelen).

Dat dus.

Overigens kun je schijnbaar opzoeken wat voor weer het 18 jaar geleden was. 27 maart 1998 was blijkbaar geen zonnige dag met een temperatuur van maximaal 11.8 graden celsius. Ook stond 'My heart will go on' op nummer 1 in de top 40. Bovendien kwam ik er net achter dat ik blijkbaar al 6628 dagen op deze aardbol rondren, waardoor ik op dit moment een mini paniekaanval beleef. 
---

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen